VIANOR – KATTAVAT RENGASPALVELUT JA VAIVATON KAUSISÄILYTYS 

Aito Vianor

Toimimme myös virallisena Vianor Partner rengasliikkeenä. Saat meiltä kattavat rengaspalvelut ammattitaidolla, valikoiman laadukkaita renkaita ja näyttäviä vanteita sekä tarpeen mukaan kausisäilytyspalvelun vaivattomasti samasta paikasta.

Nokian–merkkisten (Nokian Renkaat) renkaiden lisäksi myymme myös muita johtavia merkkejä, kuten Bridgestone. Pidämme yleisimmät rengaskoot ja menevimmät mallit aina varastossamme nopeaan toimitukseen.

Vianor on johtava autoiluun ja rengaspalveluihin keskittynyt kasvava ketju, johon kuuluu Suomessa jo lähes 100 rengasalan erikoisliikettä ympäri maan, Helsingistä aina Kemijärvelle saakka. Maailmanlaajuisesti Vianor-myyntipisteitä on yli 1300. Suuresta myyntimäärästä hyötyvät erityisesti asiakkaat, sillä ketjun mittavilla sisään ostoilla saavutetaan paremmat hintaedut ja kattava tuotevalikoima on aina saatavilla. Vianor-nimi juontaa juurensa latinan kielestä ja tarkoittaa ”pohjoista tietä”. Nimi ilmentää Vianorin perusajatusta pohjoisten olojen osaajana. Vianor-ketjun omistaa Nokian Renkaat.

Rehtiä ja asiakaslähtöistä autojen huolto- ja korjauspalvelua Hervannassa vuodesta 1999.