Kolari- ja Tuulilasipalvelut

 

Kolari- ja tuulilasipalvelumme kattaa asiantuntevat, vakuutusyhtiöiden hyväksymät, korikorjauspalvelut kolari, ilkivalta ja vahinkotapausten hoitamiseen. Teemme nopeasti ja vaivattomasti, ilman ajanvarausta ja automerkistä riippumatta, kustannusarviolaskelmat vakuutusyhtiöiden Cabas –järjestelmällä.

Suoritamme suuret ja myös pienemmät vauriokorjaukset aina huolellisesti nykyaikaisilla korikorjauslaitteilla ja ammattipätevyyden omaavat kori- ja lasimekaanikkomme varmistavat korjauksen onnistumisen. Kolarikorjaukseen kuuluu aina myös turvalaitteiden ja turvatyynyjen toiminnan varmistaminen (tarvittaessa uusiminen) korjauksen valmistuttua.

Rengaspalvelut

 

Toimimme myös virallisena Vianor Partner rengasliikkeenä. Saat meiltä kattavat rengaspalvelut ammattitaidolla, valikoiman laadukkaita renkaita ja näyttäviä vanteita sekä tarpeen mukaan kausisäilytyspalvelun vaivattomasti samasta paikasta.

Nokian–merkkisten (Nokian Renkaat) renkaiden lisäksi myymme myös muita johtavia merkkejä, kuten Bridgestone. Pidämme yleisimmät rengaskoot ja menevimmät mallit aina varastossamme nopeaan toimitukseen.

 

Huollot ja korjaukset

 

Monipuoliset huolto- ja korjauspalvelumme perustuvat rehdisti asiakasystävälliseen ja joustavaan kokonaispalveluun, ammattitaitoiseen henkilöstöön sekä koko henkilöstön jatkuvaan lisäkoulutukseen ja erikoisosaamisen kehittämiseen.

Myös huoltotyön onnistumisen varmistamiseksi käytämme vain alkuperäisiä tai niitä laadullisesti vastaavia, hinnaltaan kilpailukykyisiä varaosia. Lisäksi panostamme jatkuvasti uusimman korjaamotekniikan hyödyntämiseen, ajoneuvokohtaisiin työkaluihin sekä huolto- ja korjausohjelmiin.